Léčba jasným světlem, světlo léčba

15.09.2011 14:51

Léčba za použití světelných boxů Pharos Max

(nejvýkonnější přístroj v ČR, podléhá směrnici 93/42EEC, certifikace ISO9001, ISO13485, prohlášení o shodě v místě, prodej a servis)

Tato bezpečná a účinná metoda má původně určení na léčbu sezónně podmíněných depresivních poruch, které bývají doprovázeny ospalostí, chutí na sladké a nárůstem hmotnosti a poruchou soustředění. Jejich výskyt se zvyšuje s úbytkem denního světla, ale také v soubislosti s pobytem mimo venkovní prostory (práce v kanceláři, upoutání na lůžko apod). Později bylo zjištěno, že je tento postup vysoce účinný i u dalších depresí, u syndromu jet-lag (pásmová nemoc), a některých dalších poruch. Účinnost je nejméně stejná jako u antidepresiv. U sezónní afektivní poruchy je vyšší. Léčbu lze bezpečně kombinovat s léky i psychoterapií. Vhodná je aplikace v ranních/dopoledních hodinách. Bližší informace zde.

Hlavní výhodou je, krom bezpečnosti, rychlá účinnost. Úleva by se měla dostavit již během 1 týdne léčby. Aplikace je vzhledem k intenzitě 10000 luxů ze vzdálenosti 65 cm postačující po dobu 30 min. Pro srovnání výrobek s intenzitou 10000 luxů ze vzdálenosti 23 cm má v dvojnásobné vzdálenosti (v oficiálních prostorách nelze zajistit menší) k dosažení stejného efektu potřebu 120 minutové aplikace.

  • 100 Kč

Cena za 30 min sezení

  • 450 Kč

Cena za 30 min sezení pondělí až pátek (platba předem). Stačí k ověření účinnosti.

  • 800 Kč

Cena za 30 min sezení pondělí až pátek 2 týdny (platba předem). Stačí k zaléčení aktuálních potíží.

V naší ambulanci si můžete koupit prostředky světelné techniky (světelné boxy, simulátory svítání...). Vyzkoušejte si nejprve účinnost a zakupte si následně přístroj se slevou až 1400 Kč! Na bližší podmínky se informujte v naší ambulanci.

Ceny jsou vždy za 1 osobu. Ve stejnou dobu se mohou účastit až 4 osoby bez rizika snížení účinnosti.

Zpět